Terugblik jubileumborrel dinsdag 10 mei

18 mei 2022

5-JARIG JUBILEUM: TROTS OP TEAM STICHTING SIA🧠🚀🤩♥️!

Wat was het een feest dinsdag 10 mei! Wij zijn nog aan het nagenieten van een hele mooie avond bij Stadsvilla Sonsbeek om het 5-jarig jubileum van Stichting SIA te vieren🧠🙏🏼🤩!

Siv trapte de avond af met zijn verhaal over hoe hij zijn droom over de stichting in een doel heeft omgezet🚀. Daarna keken we naar een filmpje van prof. Erik Scherder waarin hij vertelde over hoe belangrijk het is om jezelf uit te dagen in een verrijkte omgeving💥. Na het filmpje vertelde Manon kort iets over wat we in de afgelopen 5 jaar allemaal bereikt hebben en we deelden een filmpje waarin alle hoogtepunten voorbij kwamen🌄. Tot slot nam Irene – sinds kort werkzaam bij Stichting SIA – het woord. Ze vertelde over haar verhaal en nam ons mee met de toekomstplannen voor Stichting SIA🧠💪🏼. Na al deze mooie presentaties hebben we met z’n allen geproost op Stichting SIA🥂!

Onder begeleiding van muziek van DJ @juulberntsen werd er druk gekletst, gingen de voetjes van de vloer en werden er loten gekocht voor de loterij🥳.

Na een half uurtje was er een optreden van @sharwinsax met zijn prachtige saxofoon🎷. De avond werd afgesloten met een loterij waarin weer mooie prijzen werden verloot! In totaal is er €2.125 opgehaald met de lotenverkoop. Een prachtig bedrag waar we ontzettend blij mee zijn!

Het gehele programma werd wederom begeleid door Paul Hardeman waarvoor grote dank👌🏼! Ook willen we iedereen bedanken die aanwezig was, alle betrokken sponsors en donateur👏🏼.

Al met al kijken wij terug op een prachtige avond met veel mooie en toch ook emotionele momenten❤️! Dit alles geeft super veel motivatie om dit mooie werk voor te zetten💪🏼🤩🚀!

Hier wat foto’s van deze geslaagde jubileumborrel. @kirstengrotholt bedankt voor het vastleggen van deze avond!