NAH in beweging

Voor jonge mensen met NAH verandert er veel en dit gebeurt vaak van de ene op de andere dag. Ze staan midden in het leven maar ineens verandert alles. Dit is moeilijk en dan is het erg fijn als je dit kunt delen met andere mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. 

In juni 2022 organiseerde Stichting SIA de eerste SIA BrainBoost en dit was een groot succes. De dag bestond uit allerlei gave workshops (yoga, boxen) maar het allerbelangrijkste was dat er een groep met hele mooie bijzondere mensen bij elkaar kwam die een verhaal te vertellen hadden. Vriendschap, eenzaamheid, tips, een lach en een traan werden gedeeld. Het was een hele speciale dag die enorm motiveert om nog veel meer van dit soort events te organiseren. Houdt deze site en onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe events!

Naast het organiseren van gave events, biedt Stichting SIA werkervaringsplekken aan jonge mensen met NAH en zo brengen . Zo kunnen jonge mensen met NAH (weer) langzaam wennen aan werken, kunnen ze opnieuw uitvinden waar hun interesse en talenten liggen en maken ze deel uit van een onwijs gezellig team!