Werkplekken voor jonge mensen met NAH

Stichting SIA komt in actie voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Niet alleen door het ophalen en doneren van geld, maar sinds 2022 ook door het aanbieden van werkplekken. Werkplekken voor jonge mensen met NAH.

Deze werkplekken kunnen helemaal naar wens worden ingevuld, afhankelijk van waar jij goed in bent en vooral waar jij gelukkig van wordt. Praat jij gemakkelijk en hou je ervan om dingen te verkopen? Word je blij van marketing? Het organiseren van events? Of werk jij het liefst met cijfertjes en kun jij ons helpen met de financiële administratie? Alle hulp is welkom en het aantal uur is in overleg.

Sivan: “Toen ikzelf op 26-jarige leeftijd ernstig hersenletsel heb opgelopen en mij werd verteld dat ik niet meer kon werken, stond mijn wereld op zijn kop. Het moment dat ik van TPS te horen kreeg dat zij kansen voor mij zagen om bij hen te komen werken, zal ik nooit vergeten. Het feit dat ik nu andere mensen met NAH deze zelfde kansen kan bieden, vind ik geweldig. Super trots ben ik op Stichting SIA.”

TPS-logo-wit-300x152
Dus, ben jij net als Sivan enorm gemotiveerd om te werken? Wil jij je steentje bijdragen binnen Stichting SIA en daarmee ook andere mensen met NAH helpen? Je bent van harte welkom om eens langs te komen. Samen zullen we kijken hoe we jouw werkplek gaan invullen.

Geïnteresseerd of meer weten?

Vul onderstaand formulier in. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


Wie hebben wij aan een werkplek geholpen?