Ruim €7000 opgehaald met Zevenheuvelenloop

22 november 2021

STICHTING SIA LOOPT DE SIA ZEVENHEUVELENLOOP EN HAALT RUIM €7000 OP VOOR JONGE MENSEN MET NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL🏆

Gisteren was het dan zo ver: de Alternatieve SIA Zevenheuvelenloop🏃🏼‍♀️! De officiële Zevenheuvelenloop kon helaas niet doorgaan maar gelukkig konden we er op een verantwoorde manier voor zorgen dat we met ons team toch konden lopen😍!

De dag begon bij BliXem, wat de dag extra bijzonder maakte omdat dit het 1e arbeidsintegratiebedrijf van NL is💪🏼. Onder het genot van koffie en thee hield Sivan Kornmann (oprichter Stichting SIA) een openingswoordje waarin hij vertelde hoe zijn strijd tegen NAH hier in Nijmegen begon🧠.

Om 13u gingen we van start. Heerlijk in het zonnetje renden we met 20 lopers de Zevenheuvelen over! De 1e loper (Joost) finishte al na 1u3m en niet veel later volgde de rest🏅!

Weer bij BliXem aangekomen voor een welverdiende borrel werd het opgehaalde sponsorbedrag bekend gemaakt. Maar liefst het netto bedrag van €7.066,- is opgehaald🤩! De cheque werd uitgereikt aan Karin Kanselaar (neuro-verpleegkundige van het Radboud UMC). De opbrengst draagt bij aan een betere begeleiding en voorlichting voor mensen met NAH om weer aan het werk te gaan🙌🏼.

We willen alle deelnemers, sponsors, supporters en BliXem bedanken voor deze bijzondere dag🙏🏼😘! We zijn enorm trots op wat we samen voor elkaar krijgen💪🏼🧠!

Bekijk hier een sfeerimpressie van de dag.