Ronde van Nederland 2022, een geslaagd fietsevent!

We hebben weer een geslaagd sportevent achter de rug tijdens de Ronde van Nederland 🚴‍♂️🤩!

Afgelopen zaterdag werd de Ronde van Nederland georganiseerd door @bike4brains in samenwerking met Stichting SIA. Samen met een groep deelnemers hebben wij deelgenomen aan dit waardevolle fietsevent🤩! Hiermee hebben we weer een mooi bedrag opgehaald voor het @daantheeuwescentrum 🧠🙏🏼.

We startten om 11:00 uur vanaf het @daantheeuwescentrum voor Intensieve Neurorevalidatie in Woerden en we hebben per persoon wel 50 km gefietst 💪🏽! Het was een mooie dag met een schitterende route, prachtig weer🌞 en we hebben genoten van de tocht en de erg gezellige dag met elkaar🤩! Na afloop konden we met zijn allen nagenieten van de mooie tocht en hebben we Adriaan Theeuwes, de oprichter van het Daan Theeuwes Centrum, nog even kunnen spreken!

Revalidanten van het Daan Theeuwes Centrum namen ook deel aan de RvNL, met als doel om geld op te halen en meer bekendheid te creëren📈! Super knap van ze!! 🍀.

(Zie foto’s voor alle mooie momenten 📸😁)

Ontzettend mooi om te zien hoe iedereen zich heeft ingezet om jonge mensen met NAH een betere toekomst te bieden🧠!

Deelnemers: onwijs bedankt voor jullie inzet en voor de fantastische dag, jullie zijn toppers! 😍🙌 @bike4brains, erg bedankt voor het organiseren voor weer een succesvolle editie van de RvNL🇳🇱🚴🏽‍♂️!