Esperienza Stelvio in Italië

28 augustus 2022

Wat een prachtig weekend hebben we gehad in Italië voor de Esperienza Stelvio! 🚵🏼‍♂️🔥

Nadat we vrijdag 19 augustus ons succesvolle 3e SIA Golfevent hebben georganiseerd, zijn we daarna direct druk bezig geweest met de laatste voorbereidingen van het fietsevent in Italië 🚀😍.

Afgelopen zaterdag was het zover en heeft een groep deelnemers namens TEAM Stichting SIA en @bike4brains vanaf de plaats Bormio de Passo Del Stelvio beklommen!   🚵‍♀️ 🇮🇹

Om 11:00 uur startten de deelnemers vanaf @hotelsanlorenzo_ later dan gepland, omdat de weersomstandigheden niet ideaal waren rond de officiele starttijd ⛈️. Gelukkig mocht het weer de pret niet drukken!

Iedereen heeft de finish gehaald, wat een respect hebben wij daarvoor 🚀😍!  De deelnemers hebben hiermee met zijn allen €41.197,- opgehaald voor het @daantheeuwescentrum en @dehoogstraat . Dit bedrag wordt gebruikt om speciale fietsen aan te schaffen voor mensen met NAH ter bevordering van het revalidatie-traject 🙏.

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel, waar de cheque werd overhandigd aan het @daantheeuwescentrum. Daarnaast kreeg iedereen een medaille en werden de prijzen uitgereikt 🏆🏅.

Iedereen super bedankt voor jullie inzet en deelname, wij zijn super trots op jullie ❤.