Berichten

Oogstfeest in Elden voor Stichting SIA

9 januari 2019 0 Reacties

Afgelopen weekend heeft Stichting Evenementen Elden tijdens 't Keldertje en het Oogstfeest geld ingezameld voor Stichting SIA!! Gaaf dat jullie ons helpen, SEE bedankt!

Nijmeegse wandelvierdaagse Lies Kornmann

9 januari 2019 0 Reacties

Lies Kornmann, de moeder van Sivan. Ze heeft de Nijmeegse Wandelvierdaagse gelopen voor Stichting SIA, terwijl zij zich door zoveel mogelijk mensen heeft laten sponsoren. Op deze manier heeft zij 1.150 euro opgehaald! Een super prestatie die Sivan en de Stichting een enorme boost hebben gegeven

Klanten van AH Velperbuitensingel, super bedankt!

9 januari 2019 0 Reacties

Vandaag hebben we een hele mooie donatie ontvangen van de Albert Heijn Velperbuitensingel Arnhem. Elize de Leeuw heeft er voor gezorgd dat alle klanten in januari hun statiegeld aan Stichting SIA, Siv in Actie konden doneren en met succes! Klanten die hun statiegeldbon hebben gedoneerd,superbedankt!

'T Pleyn Ijsbollen

9 januari 2019 0 Reacties

De ijsactie in samenwerking met T Pleyn loopt nog tot aanstaande vrijdag (1 sep)šŸ¦šŸØ. Geniet deze week nog van een heerlijk ijsje in de zon, en steun automatisch Stichting SIA, Siv in Actie!

Benefietwedstrijd CP Oranje vs Eldenia

7 januari 2019 0 Reacties

Op vrijdag 15 juni 2018 organiseerde Stichting SIA een benefietwedstrijd tussen het CP-voetbalteam en Eldenia 3Ā waarbij de baropbrengst van de kantine aan Stichting SIA werd geschonken...lees meer...

1e SIA GOLFEVENT OKT 2017

22 november 2018 0 Reacties

Wat was het toch een mooie en geslaagde dag, we kijken er met veel plezier op terug. Het eerste evenement van onze stichting was een feit, de golfdag op vrijdag 6 okt 2017.Wat was het toch een mooie en geslaagde dag, we kijken er met veel plezier op terug. Het 1ste evenement van onze stichting..