Loop mee met de halve marathon in Parijs!

OUI OUI PARIS! SCHRIJF JE NU IN VOOR DE HALVE MARATHON IN PARIJS EN LOOP MEE MET STICHTING SIA🤩🇫🇷🏃🏼! Altijd al in een vette stad willen hardlopen? Loop dan op 5 maart 2023 mee met de halve marathon in Parijs voor Stichting SIA en jonge mensen met NAH🧠! Hoe gaaf om na deze topprestatie te […]

Esperienza Stelvio in Italië

Afgelopen zaterdag was het zover en heeft een groep deelnemers namens TEAM Stichting SIA en Bike4Brains vanaf de plaats Bormio de Passo Del Stelvio beklommen! Wat een prachtig weekend hebben we gehad in Italië!

Recordomzet 3e SIA Golfevent!

Wat hebben we zaterdag een top dag gehad bij het 3e SIA Golfevent op Landgoed Welderen waarbij we met Stichting SIA €26.000 hebben opgehaald voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel!

Ronde van Nederland 2022, een geslaagd fietsevent!

Afgelopen zaterdag werd de Ronde van Nederland georganiseerd door Bike4Brains in samenwerking met Stichting SIA. Samen met een groep deelnemers hebben wij deelgenomen aan dit waardevolle fietsevent!

1e SIA BrainBoost event zeer geslaagd

20 jongeren namen zaterdag deel aan het 1e SIA BrainBoost event! Het was een zeer geslaagde dag. De dag werd geopend door een mooi woordje van Sivan, waarin hij oa kort vertelde over zijn eigen ervaring met NAH en over de totstandkoming van Stichting SIA.

Terugblik jubileumborrel dinsdag 10 mei

Wat was het een feest dinsdag 10 mei! Wij zijn nog aan het nagenieten van een hele mooie avond bij Stadsvilla Sonsbeek om het 5-jarig jubileum van Stichting SIA te vieren.

Ruim €7000 opgehaald met Zevenheuvelenloop

Gisteren was het dan zo ver: de Alternatieve SIA Zevenheuvelenloop! De officiële Zevenheuvelenloop kon helaas niet doorgaan maar gelukkig konden we er op een verantwoorde manier voor zorgen dat we met ons team toch konden lopen!

We did it: Esperienza Stelvio 2021

WE DID IT: Esperienza Stelvio 2021! Team Stichting SIA heeft samen met Bike4Brains de Stelvio beklommen. Een klim van 22km met 41 haarspeldbochten en een gemiddeld stijgingspercentage van 7,1%!

Esperienza Stelvio staat voor de deur

En door! Ondanks dat we nog aan het nagenieten zijn van de Ronde van Nederland, staat Esperienza Stelvio alweer voor de deur. Op 28 augustus fietsen we met ruim 50 deelnemers de Stelviopas in Italië waarvan bijna 10 deelnemers meefietsen in team Stichting SIA. Het is ontzettend leuk om te zien dat er weer andere […]

Ronde van Nederland een succes

Vorige week zaterdag hebben we met een grote groep deelnemers de Ronde van Nederland gefietst. Er is een mooi bedrag opgehaald door totaal 200 deelnemers, waarvan 12 deelnemers in team Stichting SIA hebben meegefietst. Het was een ontzettend mooie dag waar we vol trots op terug kunnen kijken. De opbrengst van de Ronde van Nederland […]