Marathon parijs Stichting SIA

Loop mee met de halve marathon in Parijs!

OUI OUI PARIS! SCHRIJF JE NU IN VOOR DE HALVE MARATHON IN PARIJS EN LOOP MEE MET STICHTING SIA🤩🇫🇷🏃🏼!

Altijd al in een vette stad willen hardlopen? Loop dan op 5 maart 2023 mee met de halve marathon in Parijs voor Stichting SIA en jonge mensen met NAH🧠! Hoe gaaf om na deze topprestatie te finishen langs de Seine?!

Halve marathon Parijs!

Start: 68 Quai d’Austerlitz, 75013 Paris, Frankrijk
Finish: Quai François Mauriac, 75013 Paris, Frankrijk

Hoe werkt het?

  1. Je meldt je aan via deze website en je betaalt een eigen bijdrage van €80,- dit is:
    1. incl. deelname en startbewijs (race bibs) halve marathon met op de loopdag, medaille en goodiebag met SIA hardloopshirt, finish shirt en borrel na het lopen.
    2. excl. vervoer en accommodatie.
  2. Je maakt een account aan via sivinactie.kentaa.nl zodat je je prestatie kunt laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden zodat je nog meer gemotiveerd wordt. Het streefbedrag voor het op te halen sponsorgeld is €150,-. Dit is geen verplichting maar hiermee steun je Stichting SIA waardoor we weer meer jonge mensen met NAH kunnen helpen.
  3. We hebben een aantal hotelkamers (2p kamers) in een hotel dicht bij de start- en finish gevonden. Mocht je hierin geinteresseerd zijn, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten omdat er maar een beperkt aantal kamers beschikbaar is. Ter indicatie: de kosten liggen rond de €175,- per persoon voor 2 nachten.

Let op: je hebt een doktersverklaring nodig om mee te kunnen lopen.

Loop jij met ons mee? Meld je hier aan!