2de SIA Golfevent: Golfbaan Welderen (Elst/Arnhem) 2019

BAM!!!!! Stichting SIA haalt een prachtig bedrag op voor jonge mensen met hersenletsel! De 2e golfdag van Stichting SIA is een feit; een prachtige dag waar we met veel plezier op terug kijken!

We begonnen vroeg met opbouwen met de hulp van vele vrijwilligers en dit alles onder begeleiding van Sivan die alles tot in de puntjes had uitgewerkt. Het installeren van de muziek, de wedstrijdtafel inrichten, het sponsorbord ophangen, de rolbanners en beachflags plaatsen, de versieringen ophangen en zo door tot de laatste puntjes op ‘i’ stonden. Alles wat gedaan moest worden, was klaar en de deelnemers van de golfclinic en het golftoernooi werden welkom geheten. Na het welkomstwoord konden alle deelnemers de baan in. Het golftoernooi werd gespeeld in de spelvorm Texas Scramble en daarnaast voor de deelnemers die kennis wilde maken met golf was er een clinic georganiseerd onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Zo naderde het einde van een sportieve middag in het clubhuis, waar de winnende teams met een prijs werden beloond. Tijdens de borrel werd het terrasspel gespeeld waarbij iedereen 3 ballen voor 10 euro vanaf het terras kon mikken op hole 18. Er volgde een pauze moment, waarbij de deelnemende gasten de mogelijkheid kregen zich op te frissen en te genieten van een dinerbuffet. Rond 19.30 uur voegden ook onze avondgasten zich aan het gezelschap toe. Het avondprogramma ging van start met een presentatie van neuropsycholoog professor Erik Scherder, over de invloed van bewegen op het brein, vervolgens een loterij (met grote dank aan onze sponsoren voor de geweldige prijzen).


Tot slot volgde het hoogtepunt de bekendmaking van een cheque met de opbrengst van de dag van maar liefst € 23.166,60. En toen waren we er nog niet; Arnhemse ondernemers besloten het bedrag af te ronden naar € 25.000,-. Helemaal super!! Met dit bedrag kunnen wij jonge mensen met NAH een kans geven op een zo optimaal mogelijke revalidatie. De helft van de opbrengst gaat naar Radboudumc en de andere helft doneren we aan de Edwin van der Sar Foundation. Binnenkort gaan we met hen in gesprek over hoe we dit geld willen gaan besteden!


We zijn nog steeds aan het nagenieten van een prachtig SIA Golfevent. Alle deelnemers, sponsors en andere betrokkenen: enorm bedankt voor jullie bijdrage aan deze geweldige dag!

Foto credits: Dennis Daamen

#keepyouposted #stichtingsia #nietaangeborenhersenletsel #nah#hersenletsel #erikscherder 
#kominactie #goeddoel #radboud#edwinvandersarfoundation #trots